fbpx
parallax background
ФИЛОСОФИЯ

Това, с което се отличаваме от останалите строителни компании, е че се стараем не просто да изпълним определено Ваше задание, а да обмисляме нещата в тяхната цялост.

Инвестиционният процес е дълъг, а самото строителство е само негов логичен завършек. Вие може да разчитате на Неополис от самото раждане на Вашата идея или мечта до нейното реализиране или сбъдване. Ние бихме желали Вашите сантименти и романтични желания да се срещнат по ной-добрия начин с реалността.


Реализирани проекти


За 15 години успяхме да построим десетки жилищни сгради с обща застроена площ от над 16 000 кв.м.

Виж проектите

ОТ ОСНОВИ ДО КЛЮЧ


бихме могли да Ви консултираме при избор на подходящ терен за строителство. Напълно е възможно изгоден на пръв поглед имот да не се окаже подходящ за намеренията Ви. Можем да Ви бъдем полезни и с проектирането и цялостната документация на процеса по съгласуване и одобряване на строителната документация. Можем да Ви съдестваме за връзка с дизайнери, консултанти и търговски представители на реномирани марки строителни материали.

Във времето имаме изградени коректни отношения с редица компании, специализирани в спицифични дейности в строителството като поставяне на всякакви дограми и парапети, доставка и монтаж на интериорни и екстериорни врати, дизайн и изработка на мебели и още много други.

Консултация за терен


Проектиране


Строеж и изграждане


Връзка с консултанти


 
ТЕХНИКА

Компанията ни разполага с цялата необходима техника и оборудване за строителството на жилищни и обществени сгради от основи до ключ. Лицензирани сме от Камарата на строителите в България за всички дейнасти в този процес. Разчитаме на квалифициран персонал и имаме повече от 15 години безценен опит.