fbpx
Неополис ООД

Българска строителна компания

“Неополис” /в превод Neo/Нов и Polis/Град/ се роди в началото на 2005 година в резултат на големия инвеститорски интерес към България, непосредствено преди приемането на страната ни в ЕС.
В първите години след създаването на компанията изпълнявахме предимно наши инвестиционни проекти за строителство и продажба на апартаменти, но много скоро успяхме да спечелим доверието и на много други инвеститори и частни лица.
За разлика от многото нароили се „строители” и „инвеститори” по това време ние винаги сме имали ясното съзнание, че не гоним бързи печалби, а гледаме доста напред в бъдещето. Със сигурност може да се каже, че това ни помогна да преодолеем последователно икономическата криза в Европа, последвана от срива на имотния пазар в България и тоталния отлив на Руски инвеститори през последните няколко години.

И бъдещето дойде!

Днес, 15 години след създаването на компанията, имаме построени десетки жилищни сгради с обща застроена площ от над 16 000 кв.м. Броят на самостоятелните обекти /апартаменти, офиси, магазини и гаражи/ в сградите ни надхвърля 200, а клиентите ни са над 100.
И важното тук е не само в цифрите! Важното е, че Неополис несъмнено успя да се превърне в еквивалент за доверие и коректност! Днес ние не само строим, ние мислим!

Васил Каридков

Основател и Управител

През последните 15 години компанията има завършени и издадени на пазара над 200 апартамента, търговски обекти, офиси и гаражи в различни сгради основно в Синеморец, Ахтопол и Царево.


Отделно от това, дружеството е имало честта да бъде изпълнител на множество проекти за къщи с частни или корпоративни инвеститори. В портфолиото си има още извършени основни ремонти на хотели и частни домове, изграждане на спортна площадка, довършителни работи в църква и още много други.


РЕГИСТРАЦИЯ


Неополис ООД е регистрирано в камарата на строителите в България с протокол No 0245 от 16.09.2010г.

Клиентите на дружеството могат да разчитат на Неополис за всички етапи от осъществяването на строителството: консултация при избиране на парцел/имот, проектиране, изкопни дейности, груб строеж, довършителни работи, поддръжка и менажиране на имота.


Компанията разполага с квалифицирани служители, собствена строителна техника, кофражи, скелета и всичко необходимо за едно съвременното строителство.

Коректност, иновативност, и почтенност са основните ценности на Неополис. Лоялните клиенти на фирмата се умножават и добрите отзиви, с които се гордеем са много.


Мисията на компанията е да даде на своите клиенти дом, построен в здравословна и спокойна среда в близост до морето. Дом, който цялото семейство ще обитава дълго и щастливо.