Търсене
ТърсенеБанско, Благоевград, България
Банско е атрактивна дестинация за покупка на недвижими имоти - апартаменти, къщи, хотели, заведения. Банско е разположен в най-красивата част на Пирин планина. Има отлични условия за планински спортове и туризъм. Хотелите на Банско са разположени в града.

В Банско развитието на туризма стимулира строителството на луксозни хотели, просторни жилищни сгради, ваканционни селища и модерни търговски обекти. Специален кабинков лифт транспортира през зимата скиорите от града до Бъндеришка поляна.

Най-високата точка на ски центъра е 2560 м, а най-ниската 1000м. Общата дължина на пистите и ски пътищата е 65 км. Отличното качество на ски трасетата се постига с обработването им от 12 снегоотъпкващи машини.Операторът на лифтовете и ски пистите в Банско, организира перфектното обслужване на кабинкова въжена линия Doppelmayer, гондола за 8 души, пет 4-седалкови лифта последен модел Doppelmayer, един 3 -седалков лифт Рома, 6 ски -влека и 10 детски влека.

В последните години много любители на ски спортовете закупиха имоти в Банско.

Строителна фирма Неополис ООД предлага за продажба апартаменти в Банско без комисион, с цена от строителя. Предлаганите апартаменти са в нови жилищни сгради със съвременни удобства. Всички апартаменти са подходящи за ваканционен имот през цялата година и за постоянно живеене.

Более подробную информацию